Ju tidigare man går på behandling desto bättre, men det är i princip aldrig försent

Mer om Rygghälsan

Den första praktiken startades 1988 i Östergötland, och året efter avslutade jag utbildningen. I oktober 1993 gick flytten till Kalmar. Sedan dess har fler än 15 000 specifika patienter behandlats på Rygghälsan. Jag uppdaterar regelbundet mina kunskaper med olika kurser och seminarier på Skandinaviska Kiropraktor Högskolan i Solna. Lärarna är i huvudämnet amerikanska och svenska kiropraktorer och i teoriämnen svenska läkare, som bjuds in till skolan för att föreläsa om sitt specialområde.

Kiropraktiken utvecklas ständigt och tack vare forskningen inom området kommer det hela tiden nya rön. För mig känns det viktigt att vara uppdaterad på vad som händer framför allt i USA, som är kiropraktikens vagga. 2013 avslutade jag en tvåårig påbyggnadsutbildning.

Jag har även gått på kurser och seminarier i näringslära, vilket kommer patienterna till del. Många symtom påverkas mycket positivt av en kostomläggning. Tyvärr äter många människor idag en undermålig kost, vilket långsiktigt får förödande konsekvenser för kroppens tillstånd och dess funktion. Som exempel kan nämnas kroniska inflammatoriska tillstånd, som påverkas mycket negativt av en felaktig kost. Vissa patienter kan till stor del slippa besvär genom en total omläggning av kosten.

Företaget har högsta kreditvärdighet hos UC, och AAA, högsta möjliga betyg för företag hos www.rating.se